Ebru Baki Habertürk’ten neden ayrıldı? Ünlü sunucu Ebru Baki Habertürk’te neden yok?

Ebru Baki Habertürk'ten neden ayrıldı? Ünlü sunucu Ebru Baki Habertürk'te neden yok?

Ebru Baki Habertürk’ten neden ayrıldı! Ünlü sunucu Ebru Baki Habertürk’te neden yok? Hangi kanalla anlaştı. HaberTürk TV ekonomi müdürü ve Para Gündem programı sunucusu Ebru Baki, 5 yıllık görev süresinin ardından kanalla yollarını ayırdı ve yeni adresi Sözcü TV oldu. Sözcü TV Genel Müdürü Alişer Delek, Ebru Baki’yi kadrolarına kattıklarını ve Sözcü TV’nin daha da güçlendiğini söyledi. 

Ebru Baki Habertürk’ten neden ayrıldı?

Geçtiğimiz günlerde Fatih Portakal ve İsmail Saymaz’ı da bünyelerine katan Sözcü TV, Ebru Baki transferiyle önemli bir adım atmış oldu. Ebru Baki, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olup, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi’nde stajını tamamladıktan sonra CNN Türk’te ekonomi haberlerini sundu ve son olarak HaberTürk TV’de çalışıyordu.

HaberTürk TV ekonomi müdürü ve Para Gündem programı sunucusu Ebru Baki, kanalla yollarını ayırdı ve Sözcü TV’nin ekibine katıldı. Ebru Baki’nin, HaberTürk TV’deki görev süresi 5 yıl boyunca devam etti.

Sözcü TV Genel Müdürü Alişer Delek, Ebru Baki’yi kadrolarına kattıklarını ve Sözcü TV’nin daha da güçlendiğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Fatih Portakal ve İsmail Saymaz’ı da bünyelerine katan Sözcü TV, Ebru Baki transferiyle önemli bir adım atmış oldu.

Ebru Baki, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu ve Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi’nde stajını tamamladı. Staj döneminin ardından CNN Türk’te ekonomi haberlerini sundu. Doğan Medya’nın el değiştirmesi sonrası Demirören Medya’nın yönetimine geçince Ebru Baki, CNN Türk’ten ayrılarak Habertürk kanalına geçti ve son olarak HaberTürk TV’de çalışmaktaydı.

Ebru Baki’nin ekonomi konusundaki tecrübesi ve gazetecilik kariyeri Sözcü TV için önemli bir kazanım olacak. Bu transfer, Sözcü TV’nin kadrosunu güçlendirerek izleyicilere daha nitelikli içerikler sunma hedefini destekleyecek.

Exit mobile version