Ertan Özyiğit TV100 Kayıt Dışı canlı izle! Türkiye’yi 2023’te neler bekliyor? Düz dünya teorisi gerçek mi?

Ertan Özyiğit TV100 Kayıt Dışı canlı izle! Türkiye'yi 2023'te neler bekliyor? Düz dünya teorisi gerçek mi?

Düz dünya teorisi gerçek mi? TV 100 Ertan Özyiğit Kayıt Dışı canlı izle. Her hafta cuma akşamları TV100 ekranlarında yayınlanan Kayıt Dışı programı 22:30’da sevircisiyle buluşuyor. Yapımcılığını Yüksel Aman’ın üstlendiği Kayıt Dışı programı özellikle son aylarda gündem belirleyen konu ve konuklarıyla dikkat çekiyor. TV 100 ekranlarında  “Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı” programı her hafta olduğu gibi bu akşam da izleyiciyle buluşuyor.

TV100 Ertan Özyiğit Kayıt Dışı canlı izle programında yayınlanan konular siyaset ve ekonomiden kültür ve derin tarihi konulara kadar uzanıyor. Program uluslararası haberler ve ezoterizm konuları dahil olmak üzere çok çeşitli meseleleri kapsamaktadır. Ertan Özyiğit’in canlı yayınlanan programında ayrıca ünlüler, politikacılar ve diğer önde gelen figürlerle yapılan röportajlar da yer alıyor.

Ertan Özyiğit’in 27 Ocak günü yayınlanan programını canlı izle.

TV100 Kayıt Dışı canlı izle

Müştak Baba ve İbni Harabi’nin 2023 kehanetleri neleri haber veriyor. Türkiye’yi yeni yılda neler bekliyor. Ölümden sonra hangi cennete gideceğiz? Cinlerin insanlara etkisi nasıl belli olur? Dünyada hiçbir güç zamanı gelmiş bir fikirden daha güçlü değildir.

Konuklar araştırmacı yazar Serhat Ahmet Tan ve akademisyen yazar Dr. Serkan Tekin sır perdesinin ardındaki gizemli sorulara yanıt arıyor.

Ertan Özyiğit kimdir?

Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit 1963 doğumlu. Kasım 2017’de WBR-İstanbul YKB adlı reklam ajansını kurdu.

Merhum Aytunç Altındal’ın öğrencisi olarak Anadolu Üniversitesi’nde ekonomi okudu. Ertan Özyiğit, reklam sektöründe ‘Marka Cambazı’ olarak bilinen şirketlerden birinin de sahibidir ve daha önce Kral ve Ben isimli bir tartışma programı sunmuştur. 2017 yılından itibaren, Beyza Hakan ile birlikte 24tv’de Kayıt Dışı adlı bir programı sunmuş ve sonrasında sık sık Cansu Canan’ın sunduğu Habertürk’teki canlı yayın programına katılmıştır. Ayrıca, Prof. Hasan Köni’nin Kaos adlı kitabına önsöz yazmıştır.

Ertan Özyiğit’in ilgi alanları da tıpkı hocası Aytunç Altındal gibidir. Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit siyonizm, ezoterizm ve stratejik analiz gibi konuları içeren panellere konuşmacı olarak katılmaktadır. Misak-ı Milli coğrafyası ve Batı Trakya tarihi ile ilgili kitapları da vardır.

Ertan Özyiğit’in uzmanlık alanları arasında şunlar bulunmaktadır: Stratejik Analiz, Aile Şirketlerinde Yönetim, Uluslararası İletişim, Okültizm, Gizli Cemiyetler, Ezoterizm.

Exit mobile version