Ertan Özyiğit’ten şok iddia! Ya kaçacak ya yok edilecek ..

Strateji uzmanı, yazar ve televizyoncu Ertan Özyiğit'in iddiaları bir bir gerçekleşmeye devam ediyor. Ertan Özyiğit 2023 yılı için ise dünyada olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Strateji uzmanı, yazar ve televizyoncu Ertan Özyiğit‘in iddiaları bir bir gerçekleşmeye devam ediyor her hafta cuma günleri tv100 ekranlarında Yüksel Aman’ın yapımcılığını yaptığı

KayıtDışı programını sunan ve Çarşamba günleri kendi Youtube hesabından canlı yayınlar yapan Ertan Özyiğit bilindiği üzere daha önce covid salgınından, küresel krize kadar çıkacak savaşlardan, Hintli Başbakan’a kadar pek çok konuda yaptığı analizler ile doğru bulgulara varan Ertan Özyiğit yeni yıl öncesi adeta dünyayı sarsacak bomba gibi bir iddiada bulundu kendi YouTube hesabından paylaştığı videoda Ukrayna devlet başkanı Zelenski’nin ya ortadan kaldırılacağını yada kaçacağını iddia etti.

İşte Ertan Özyiğit’in Zelenski ile ilgili kehanetleri ;

“Bugün Zelenski denilen adam ülkesinden kaçacaktır, heralde bugün bunu dünyada benim dışımda söyleye yoktur. Göreceksinizki iklim değiştiğinde yani Rusya’nın Avrupa ile anlaştığı ve Amerika’nın artık yeter savaşı bırakalım Avrupa istediğim kıvama geldiği dediği anda, hiçbir zaman Ukrayna’da Zelenski gibi bir lider göremeyeceksiniz. Çünkü Zelenski ya kaçacak yada bir şekilde yok edilecek. Bunlarıda kayda alın mutlaka ben şimdiden söylüyorum. Bunu zaman 2 yada 3 ay önceki çekmiş olduğum videolarda söylemiştim, zaten takip eden arkadaşlarımızda biliyor” ifadeleri kullandı ..

 

 

 

ertan özyiğit
ERTAN ÖZYİĞİT’İN YOUTUBE HESABI İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version