Fettah Tamince 120 milyon deprem bağışı yaptı! Fettah Tamince kimdir?

Deprem felaketi için düzenlenen bağış gecesinde Fettah Tamince 120 milyon deprem bağışı yaptı? Ünlü iş insanı Fettah Tamince 120 milyon liralık yardım bağışıyla dikkat çekti. Fettah Tamince kimdir?

15 Şubat tarihinde ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 tarafından düzenlenen ortak yayında, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak amacıyla yardım kampanyası düzenlendi. Gecede Fettah Tamince de bu bağlandı ve 120 milyon lira bağış yaptı.

Fettah Tamince 120 milyon deprem bağışı yaptı

Acun Ilıcalı’nın sunduğu bağış programında 100 milyon lira bağış yaptığını açıkladı Fettah Tamince. Ardından Acun Ilıcalı bunu biraz daha arttırmasını istedi. Ardından Tamince bir açıklama daha yaptı ve depremzedeler için 120 milyon liraya bağış yaptığını açıkladı.

Türkiye, 6 Şubat’daki Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden 35 binin üzerindeki insanların yanı sıra hâlâ evsiz kalan binlerce insan için yardım toplamaya çalışıyor. Türk halkı ve dünyadaki insanlar, “Türkiye Tek Yürek” programı gibi bağış yayınlarıyla milyarlarca liralık bağış yapıyor. Bu bağışlar, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya ve hayatlarını yeniden inşa etmelerine yardımcı olacak. Türkiye hükümeti ve sivil toplum kuruluşları, barınma, gıda, sağlık gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek. Ülkeler ve uluslararası kuruluşlar da Türkiye’ye yardım etmek için çalışıyor.

Fettah Tamince 120 milyon deprem bağışı yaptı! Fettah Tamince kimdir?

Fettah Tamince kimdir?

Fettah Tamince, 1972 yılında Van, Çaldıran’da doğdu. İlkokulu Çaldıran İlkokulu’nda bitirdikten sonra Antalya ve Almanya’da eğitimini sürdürdü ve üniversite yıllarında ticari girişimlere başladı. Tamince, bugün Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanıdır ve turizm, otel, inşaat, enerji, gayrimenkul, medya ve eğitim gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlere sahiptir. Tamince, Türkiye, Kazakistan, Ukrayna, Rusya, Libya, İsviçre, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde 21 otel işletir. Sembol İnşaat, 2000 yılından beri faaliyet göstermekte ve Türkiye, Kazakistan, Ukrayna ve Rusya gibi ülkelerde pek çok projede imzası bulunmaktadır.

Exit mobile version