Hilal Kaplan’dan eşi Tevfik Emre Sarı hakkındaki FETÖ iddialarına yanıt

Hilal Kaplan'dan eşi Tevfik Emre Sarı hakkındaki FETÖ iddialarına yanıt

Hilal Kaplan’dan Tevfik Emre Sarı hakkındaki FETÖ iddialarına yanıt geldi. Hilal Kaplan, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında akademisyen eşi Süheyb Öğüt ile tek celsede boşanmış ve daha sonra Tevfik Emre Sarı ile evlenmişti. Tevfik Emre Sarı’nın FETÖ ile ilişkisi hakkındaki iddiaların ardından Hilal Kaplan açıklama yapmak durumunda kaldı. Kaplan mesajında, “Eşim hakkında geçmiş veya bugün hiçbir FETÖ soruşturması yoktur” diyerek iddiaları yalanladı ve Sarı’nın avukatı da açıklamaların asılsız olduğunu söyledi.

Hilal Kaplan’dan FETÖ iddialarına yanıt

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında akademisyen eşi Süheyb Öğüt’ten boşanan Hilal Kaplan, geçtiğimiz hafta Milat yazarı Tevfik Emre Sarı ile evlenmişti. Bu evlilik, Hilal Kaplan’ın hayatında bir dönüm noktası olarak görülürken, sosyal medyada yer alan iddialar dikkat çekti. Kaplan konu hakkında bir twitter mesajı yayınladı.

İddialara cevap veren Hilal Kaplan, konu hakkında bir twitter mesajı yayınladı. “Eşim hakkında geçmiş veya bugün hiçbir FETÖ soruşturması yoktur” diyen Kaplan, bu iddiaları yalanlamış oldu.

Ayrıca, Tevfik Emre Sarı’nın avukatı İsmail Mirsad Albayrak da iddiaları reddetti ve “Müvekkilim hakkında yapılan tüm paylaşımlar ve haberler külliyen asılsız ve iftira mahiyetindedir” dedi.

Bu sıkıntılı durum, Hilal Kaplan ve Tevfik Emre Sarı’nın evliliğinin başındaki bir sınav gibi görülüyor. İkili iddiaları yalanlamaya devam ederken hayatlarını birlikte sürdürmekte kararlı görünüyorlar.

Hilal Kaplan eşi Tevfik Emre Sarı kimdir merak ediyorsanız bu habere göz atabilirsiniz.

Exit mobile version