Hilal Kaplan’ın eşi Tevfik Emre Sarı kimdir? Kaç yaşında?

Hilal Kaplan’ın eşi Tevfik Emre Sarı kimdir? Kaç yaşında? Kısa süre önce Süheyb Öğüt’ten boşanan gazeteci Hilal Kaplan Milat gazetesinde çalışan 36 yaşındaki Tevfik Emre Sarı ile evlendi. Son zamanlarda ünlü Türk gazeteci Hilal Kaplan’ın Tevfik Emre Sarı ile evliliği büyük merak konusu oldu. Bu haber internet dünyasında büyük yankı uyandırdı ve Tevfik Emre Sarı’nın kim olduğu ve Hilal Kaplan ile evlenip evlenmedikleri konusunda sorular gündeme geldi.

Tevfik Emre Sarı’nın Arka Planı

Tevfik Emre Sarı, Milat gazetesinde yayınlanan yazılarında müstear isim olarak Emre Efser’i kullanan bir akademisyen ve yazar. Hilal Kaplan ile özel ve sade bir törenle Çekmeköy’deki villalarında evlenen 36 yaşındaki yazar bir anda gündem oldu.

Hilal Kaplan'ın eşi Tevfik Emre Sarı kimdir? Kaç yaşında?

Hilal Kaplan ile Evliliği

Hilal Kaplan ve Tevfik Emre Sarı, kamuoyuna açıklanmayan özel bir törenle evlendiler. Ünlü yazar Kaplan Süheyb Öğüt’ten ayrıldı ve dokuz ay bekar kaldıktan sonra Nisan 2023’te Tevfik Emre Sarı ile evlendi.

Tevfik Emre Sarı, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ın eşidir. Hilal Kaplan, Milat gazetesinde Emre Efser müstear ismi ile yazan Sarı ile hayatını birleştirmiştir. Eski eşi Süheyb Öğüt ile anlaşmalı olarak boşanmış olan Kaplan, 9 ay sonra bekarlığa veda ederek Sarı ile evlenmiştir. Kaplan eşi hakkındaki FETÖ iddialarına bir twitter mesajıyla yanıt verdi.

Exit mobile version