İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açılış daveti

İBB Başkanı İmamoğlu, gelecek aylarda tamamlanacak ve açılışı yapılacak projelere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı davet edeceğini ifade etti.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açılış daveti

Son günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında isim verilmeden yaşanan gerginlik ve açıklamalar gündeme damga vuruyor. Diğer taraftan Başkan İmamoğlu bugün Cumhurbaşkanı'na açılış davetinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Yapımı Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen, açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Sabiha Gökçen Metrosu açılışı sonrasında attığı tweet ile eleştirilerin odağında yer aldı.

İmamoğlu bugün yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Rrdoğan'ı açılışa davet etti.

Cumhurbaşkanı CHP ve İmamoğlu'na sert çıktı! Eli İstanbul'da gözü başka yerde…

CHP'li İmamoğlu'ndan davet! 

Başkan İmamoğlu, “Metro İstanbulumuza lazım. Hayırlı uğurlu olsun. Biz de bu sene bitmeden üç metro hattımızda açılışımızı yapacağız. Diğerlerini de önümüzdeki seneye ve bir sonraki sene hazırlıyoruz. Ben yine bütün metrolarımıza, o dönemde hangi, kimse Cumhurbaşkanı, yönetici onları davet ediyorum. Etmeyede devam edeceğiz. 7-8 ay içerisinde epeyce açılışımız var, vakit geç olmadan bir kaç tanesine katılırsa seviniriz sayın Cumhurbaşkanı.” ifadelerini kulandı. 

[ilgili-haber=974]

Exit mobile version