İmamoğlu bir kez daha sınıfta kaldı! Alay konusu oldu…

Megaşehir İstanbul'u sağanak vururken şehirde ekipleri koordine etmeye çalışan İmamoğlu, sosyal medyada alay konusu oldu.

İmamoğlu bir kez daha sınıfta kaldı! Alay konusu oldu...

İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan sağanak yağış etkisini öğlen saatlerine kadar sürdürdü. Sosyal medyanın diline düşen İmamoğlu ise alay konusu oldu.

Türkiye'nin kalbi megaşehir İstanbul'u adeta sel baskınları vurdu. Şehrin pek çok noktasında sağanak yağmur nedeniyle sel ve su baskınları yaşandı. Yaşamı olumsuz etkileyen sağanak yağış nedeniyle şehrin önemli yerlerinde trafik felç oldu.

Hafta sonu boyunca İstanbul için yapılan tüm uyarılara rağmen Megaşehir'de çok sayıda ilçede sel ve su baskınları meydana geldi. Şehrin önemli ilçelerinde vatandaş zor dakikalar yaşarken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, koordinasyon merkezinde açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'nun 'Altyapı, su baskınları ve sel sorunlarını çözdük' dediği birçok noktada sel suları akıl almaz noktalara ulaşınca, sosyal medya üzerinden paylaşılan videolar, yapılan yorumlarla adeta alay konusu olmuş durumda.

Yolda kalan araçlar, Eminönü'nde yaşanan su baskını, Altın piyasalarının merkezi Kapalıçarşı'da yaşanan su baskını,  Maltepe, Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde yaşanan su baskınları, Mecidiyeköy ve daha çok sayıda ilçe sınırları içinde yaşanan su baskınları vatandaşı oldukça fazla mağdur ederken, hemen her ilçede vatandaşın haklı isyanı vardı.

BU KEZ İSTANBUL'DA GÖREV BAŞINDA

Her felaket yaşandığında tatil modunda olan İmamoğlu, bu kez şehrinin başında görevini yapmaya çalıştı. Şehir'de ekipleri koordine eden İmamoğlu basın açıklaması ile her şeyin güzel olduğunu açıkladı. Ancak açıklamaları İstanbulluyu tatmin etmedi ve sosyal medya üzerinden yüzlerce video ile paylaşımlar peş peşe geldi.

Öğleden sonra yağışın dinmesiyle birlikte şehirde normalleşme başladı. Esnaf ve vatandaş kendi imkanları ile temizlik ve su tahliyesi çalışmalarını yapmaya başladı.

İstanbul'da bir yağış felaketi daha atlatılırken, yönetenleri ise geride bırakılan felaketlerde olduğu üzere yeniden sınıfta kaldı.

Exit mobile version