İmamoğlu’nun 2012’de attığı bu tweet yeniden gündem oldu! ‘Türkiye’de iktidarız…’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile cumhurbaşkanı yardımcısı adayı oldu. 2023 seçimleri yaklaşırken adaylık için adı en sık konuşulan isimlerden biri olan İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olmadan önce attığı bir tweet sosyal medyanın gündemine oturdu.

Anketlerde aldığı yüksek oyla dikkat çeken İmamoğlu’nun geçtiğimiz yıl YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilmişti. İYİ Parti lideri Akşener’in kararın ardından yaşanan süreçte İmamoğlu’na verdiği destek 6’lı masada da tartışmaları beraberinde getirmişti.

İMAMOĞLU: TÜRKİYE’DE İKTİDARIZ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun 2012 yılında yaptığı “Beylikdüzü’nde iktidar olmadan bize uyku yok, bilin ki ardından İstanbul’da, Türkiye’de iktidarız” paylaşımı gündem oldu.

İmamoğlu’nun 2012’de attığı bu tweet yeniden gündem oldu! 'Türkiye’de iktidarız...'

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı belli oldu! Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığında anlaşan altı lider, “Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecinin Yol Haritası” mutabakat metnini imzaladı. Mutabakata göre; 5 lider, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş geçiş sürecinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak.

Exit mobile version