İş İnsanı Erhan Çelik’ten dikkat çeken ‘İsrail’ mesajı

Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, Gazze'de yaşanan katliam sonrası, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı, Çelik, İsrail ile yaptığı tüm işbirliği ve ticari faaliyetlerini durdurduklarını açıkladı..

İsrail’in günlerdir devam eden ve artık insanlık dışı boyutlarına ulaşan saldırılarına yoğun tepkiler devam ediyor.. Son olarak akşam saatlerinde Gazze Şeridi’ndeki Al Ahli Arab Hastanesi’ne yapılan saldırıda 1000 civarı sivil insan hayatını kaybetmişti. Yaşanan olaylar sonrası dünya liderleri, ülkeler ve siyasilerden üst üste mesajlar geldi.. Ülkemizin İş İnsanlarından olan Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı, Çelik, İsrail ile yaptığı tüm işbirliği ve ticari faaliyetlerini durdurduklarını açıkladı..

Erhan Çelik sosyal medya hesabı instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Kamuoyuna Duyurulur, Yönetim Kurulu’muzum bu akşam aldığı karar doğrultusunda İsrail ile devam eden dış ticaret operasyonlarımız an itibariyle durdurulmuştur, yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyonlarımız İsrailli tüm ziyaretçilere kapatılmıştır. Kamuoyu ve işbirliği yaptığımız şirketler ile katılımcı firmalara duyurulur” .. Nobel Şirketler Grubu 

 

erhan çelik israil

Exit mobile version