İsmail Saymaz Halk TV’den neden ayrıldı? Saymaz Halk TV ekranlarında neden yok?

İsmail Saymaz Halk TV'den neden ayrıldı? Saymaz Halk TV ekranlarında neden yok?

İsmail Saymaz Halk TV’den neden ayrıldı? Saymaz Halk TV ekranlarında neden yok? Sözcü TV’ye nasıl transfer oldu. Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV’den neden ayrıldığına dair resmi bir açıklama yapmadı. Ancak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 ay boyunca omuz omuza çalıştığı Halk TV emekçilerine ve sevgili izleyicilere teşekkür etti. Bu nedenle ayrılık sebebi net değil, ancak medya kulislerinde İsmail Saymaz’ın Sözcü Gazetesi ile görüşmeler yürüttüğü ve bu nedenle Halk TV’den ayrıldığı iddiaları dolaşıyor.

İsmail Saymaz Halk TV’den neden ayrıldı?

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Saymaz, yaklaşık 20 aydır omuz omuza çalıştığı Halk TV emekçilerine ve sevgili izleyicilere teşekkür ederek hakkını helal etmelerini istedi. İsmail Saymaz, 2021 yılı ağustos ayında Sözcü Gazetesi ile yollarını ayırarak Halk TV’ye geçmişti. Sözcü Gazetesi’nin Maslak binasında görülen Saymaz için bir süredir Sözcü ile görüşmeler yürütüldüğü kulislerde konuşulurken, Saymaz’ın veda yayınına çıkma isteğine Halk TV tarafından izin verilmediği de öğrenildi.

İsmail Saymaz Halk TV ekranlarında neden yok?

İsmail Saymaz, Halk TV’den ayrıldıktan sonra izleyicilerine veda etmek için son kez yayına çıkmak istedi ancak bu isteği kabul edilmedi. Bu nedenle İsmail Saymaz Halk TV ekranlarında artık yer almamaktadır. Ayrılık nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Exit mobile version