İstanbul’da Beykoz ilçesinde 4 mahalle için son dakika kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

Beykoz ilçe sınırları içinde doğal sit alanı 4 mahalle için kesin korunacak hassas alan statüsüne geçirilmesi yönünde karar bu sabah Resmi Gazete ile yürürlüğe girdi.

İstanbul'da Beykoz ilçesinde 4 mahalle için son dakika kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

İstanbul Beykoz ilçesinde bu mahallelerde oturanları yakından ilgilendiren gelişme yaşanıyor.  Bu 4 mahallede oturanları etkileyecek Resmi Gazete kararına dair bilgiler belli oldu.

İstanbul'un yeşili ve ormanlık alanları ile doğa harikası konumunda olan ilçesi Beykoz'da bazı sit alanlarına yönelik yeni bir karar alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan Beykoz'a dair kararın ayrıntıları haberimizde.

İstanbul Beykoz ilçesinde doğal sit alanı konumunda bulunan 4 farklı mahalle için son dakika kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi.

Konuyla ilgili Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, İstanbul Beykoz'da Akbaba ve Dereseki Mahalleleri ile Elmalı ve Örnekköy Mahallelerinde bulunan bazı alanlar için Cumhurbaşkanlığı kararı ile kesin korunacak alanlar olarak ilan edilmesine karar verildi.

–– İstanbul İli, Beykoz İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Akbaba ve Dereseki Mahalleleri Etabı Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Bazı Alanların Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Kararın ayrıntılarını incelemek için buraya bakınız. (Karar Sayısı: 6311)

–– İstanbul İli, Beykoz İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Elmalı ve Örnekköy Mahalleleri Etabı Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Bazı Alanların Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karara dair ayrıntıları buradan inceleyebilirsiniz. (Karar Sayısı: 6312)

Beykoz'da bazı mahalleler için verilen kesin korunacak hassas alan kararlarını 28 Ekim tarihli Resmi Gazete ayrıntılarından ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version