İstanbul ve Ankara için kar uyarısı! Meteoroloji tarih verdi

İstanbul ve Ankara için kar uyarısı! Meteoroloji tarih verdi. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde kar yağışları başlayacak.

İstanbul ve Ankara için kar uyarısı! Meteoroloji tarih verdi

İstanbul ve Ankara için kar uyarısı! Meteoroloji tarih verdi. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde kar yağışları başlayacak. İstanbul ve Ankara için meteorolojiden kar uyarısı! Meteroloji'den kar uyarısı geldi. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde kar yağışları başlayacak.

Ülke geneli hava sıcaklıklarının yavaş yavaş düşmesi üzerine Kasım ayının ortalarına yaklaşırken milyonlarca kişi kar ne zaman yağacak sorusuna yanıt arıyor. Meteroloji'den kar uyarısı geldi, tarih verildi. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere kar yağışlarının başlayacağı bildirildi. İstanbul’un kuzey ilçeleri, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde bugün itibariyle sağanak yağış ve sulu karın etkisini göstereceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağmur uyarılarından sonra şimdide belli başlı şehirler için kar yağışı sinyali geldi. Tunceli, Erzincan, Erzurum ve Bingöl’ün yüksek yerlerinde karla karışık yağmur başlamasıyla beraber kar uyarısı İç Anadolu ve Marmara için de verildi.

ANKARA İÇİN KAR UYARISI GELDİ

Ankara’nın güney ve doğu kesimleri, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Bolu, Düzce, Amasya, Tokat, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde yağışların etkili olacağı belirtilirken yer yer karla karışık yağmurun da olacağı haberi meterolojiden geldi. Sağanak yağışların Adana'nın güney yerlerinden gelmesi üzerine Siirt çevresi de kuvvetli rüzgar yaşayacağı belirtilirken Ankara için kar uyarısı da geldi. 

Exit mobile version