İstiklal Caddesi’nde çektikleri video ile büyük tepki çeken o şahıslar böyle gözaltına alındı

Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısı sonrasında çektikleri video ile büyük tepki çeken yabancı uyruklu Arapça konuşan o şahıslar ekiplerin başarılı operasyonu ile gözaltına alındı.

İstiklal Caddesi'nde çektikleri video ile büyük tepki çeken o şahıslar böyle gözaltına alındı

İstiklal Caddesi'nde TikTok videosu çekerek büyük tepkilere neden olan Arapça konuşan yabancı uyruklu şahıslar ile alakalı sıcak gelişme yaşanıyor. 

Geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesaplarından paylaştıkları, İstiklal Caddesi'nde yaşanan hain terör saldırısı ile dalga geçtikleri video ile tepkilere neden olan şahıslar tek tek emniyet güçleri tarafından tespit edilerek alındı.

Türkiye'yi yasa boğan, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kalleşçe yapılan bombalı saldırı sonrasında Taksim'e gelerek sosyal medya videosu çekerek paylaşan yabancı uyruklu kişiler hakkında düğmeye basıldı. Görüntüler büyük tepkilere neden olmuş ve EGM tarafından operasyon için düğmeye basılmıştı. Yapılan incelemeler sonucunda şahısların bulundukları yerlerden alınmaları ise uzun sürmedi. Polis ekipleri başarılı bir operasyonla şahısları bir bir gözaltına aldı.

Şahısların gözaltına alınmalarına ilişkin görüntüler paylaşıldı.

Videoda görülen şapkalı F.R.nın 08.11.2022 ve A.O.nun 10.11.2022 tarihlerinde ülkeden çıkış yaptıkları, bu sebeple ilgili videonun İstiklal Caddesi'ndeki patlama olayıyla ilgisinin olmadığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili yakalanan A.A.'nın işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edildiği bildirildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Exit mobile version