Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na yeni tekliflerini açıkladılar! İYİ Parti masaya mı dönüyor?

İYİ Parti Sözcüsü Sözcüsü Kürşat Zorlu, Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na 13. Cumhurbaşkanı’nın icracı Cumhurbaşkanı Yardımcılığını önerdiğini bu şartla masaya döneceğini açıkladı.

İYİ Parti Sözcüsü Sözcüsü Kürşat Zorlu’nun açıklamaları şöyle:

13. Cumhurbaşkanı’nın belirlenmesi süreci, 2 Mart’taki toplantının ardından Genel Başkanımız, daha önce mutabık kaldığımız uzlaşma, istişare ve halkın tercihi konularındaki ilkesel çerçeve ile bir müzakere sürecini yürütmüş, bu noktaya gelinmiştir.

Milletin sesi, milletin iradesi olma sorumluluğunu en başından bu yana duyan ve bu sorumluluk bilinci ile hareket eden sayın genel başkanımız milletimizin yine sesi doğrultusunda; milletimizi heyecanlandıracağını düşündüğümüz yeni bir kuşatıcı, kapsayıcı, milletimizi bu heyecana yeniden sevk edecek yeni bir öneri ile millet ittifakına önerisini oluşturmuştur.

iyi parti

Millet İttifakı’nın iş birliği ile başarı yakalamış büyükşehir belediye başkanlarımız genel başkanımızı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında, iki belediye başkanımıza, seçilecek 13. cumhurbaşkanının yetkili, icracı iki cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları konusunda kendilerine önerilerini iletmiştir. Bu önerileri önümüzdeki dakikalar içinde sayın Kılıçdaroğlu’na da genel başkanımız aktaracaktır. Müzakere süreci bu dakikalardan itibaren devam edecektir.”

İYİ Parti Kurmaylarının attığı twitlere bakılırsa teklif kabul edilmiş gözüküyor! İşte o twitler…

 

Exit mobile version