Kadıköy Fikirtepe’den bir yangın haberi daha! 24 katlı lüks Residence böyle alevlere teslim oldu

İstanbul'da Kadıköy Fikirtepe'de lüks residence alevlere teslim oldu. 24 katlı lüks residence yanarken, bina sakinleri hızla tahliye edildi.

Kadıköy Fikirtepe'den bir yangın haberi daha! 24 katlı lüks Residence böyle alevlere teslim oldu

Günün son dakika yangın haberi bir kez daha Kadıköy Fikirtepe'den geldi. Geride bıraktığımız haftaya damga vuran Fikirtepe'de yaşanan patlamaların tartışması geçmeden bölgede bu kez lüks bir rezidans yangını bir kez daha gözleri çevirdi. 24 Katlı lüks bir rezidans alevlere teslim olurken, korku dolu anlar yaşandı.

İstanbul'da Kadıköy ilçesinde kentsel dönüşüm projeleri ve lüks markalı konutları ile dikkat çeken Fikirtepe semti bir yangın haberiyle daha gündemde. Geçen hafta Fikirtepe'de 3 katlı binada yaşanan şiddetli patlamalar ve yangın hafızalardaki yerini korurken, dün gece 24 katlı bir binada çıkan yangın bölgede bir kez daha korku ve paniğe neden oldu.

Konuyla ilgili edinilen son dakika bilgiye göre, 24 katlı lüks rezidans henüz belirlenemeyen nedenle dış bölümünde yangın çıktı. Yangının alt katlarda başladığı, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı. İhbar üzerine bölgeye Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Kartal itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldüğü bildirildi.

Çıkan yangında yaralanan kimsenin olmadığı, bina içerisinde bulunan dairelerin duman etkisi dışında zarar görmediği bildirildi.

Exit mobile version