Kaftancıoğlu’ndan Cübbeli’ye “Nükteli Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama” cevabı

Cübbeli Ahmet Hoca'nın İTO seçimlerine yönelik Kaftancıoğlu'na yönelik sözleri sonrası CHP'li Kaftancıoğlu'ndan cevap geldi.

Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli'ye "Nükteli Jetski'ye ters binip kaçmak yok ama" cevabı

Cübbeli Ahmet Hoca'nın CHP'li Kaftancıoğlu ve ekibine yönelik sözleri sonrası cevap gecikmedi. Kaftancıoğlu twitter hesabından, “Nükteli Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama” dedi.

Geride bıraktığımız haftanın tartışma başlatan, medyada geniş yer bulan Cübbeli Ahmet Hoca'nın İTO seçimlerine yönelik sözleri sonrası Kaftancıoğlu ile söz düellosu resmen başladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP'li Canan Kaftancıoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca'ya yönelik sözleri sonrası Cübbeli'den nasıl bir cevap gelecek merak konusu olmuş durumda.

[ilgili-haber=1924]

Kaftancıoğlu, twitter hesabından, “Görünen  Nükteli Ahmet Hoca ve destekledikleri zor durumda:))
Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır.
Nükteli Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama
Mavi mavi masmavi:))

Nükteli birazdan Kaftancı’nın yazdıklarını beğenmek şu kadar, Rt etmek ise  bu kadar günah diyerek fetva verebilir, uyarmadı demeyin:)
Papucumun cübbelisi..”
paylaşımında bulundu.

 

CÜBBELİ NE DEMİŞTİ?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın haftalık sohbetleri esnasında söylediği sözleri SonHavadis.com gündeme getirmişti.  Cübbeli, “İTO” seçimlerini işaret ederek, CHP'li Kaftancıoğlu ve ekibinin bir aday için çalıştığını, şirket sahibi Müslümanların gidip oylarını kullanmaları gerektiğini, seçimin kaybedilmesi durumunda ise bu ekibin LGBT'yi destekleyeceğini söylemişti.

Exit mobile version