Kahramanmaraş’ta 258.saat mucizesi! Neslihan Kılıç enkazdan çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta depremin 11.gününde 258. saatte bir mucize gerçekleşti! Neslihan Kılıç isimli kadın enkazdan ekipler tarafından sağ olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş‘ta 258. saatte bir mucize gerçekleşti! Neslihan Kılıç isimli kadın enkazdan ekipler tarafından sağ olarak kurtarıldı.

Merkez üssü Maraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde geride kalan 11 günde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. 10 ilde ağır hasara yol açan depremlerde çok sayıda bina yıkılırken, arama kurtarma çalışmaları enkazlarda fedakarca çalışmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta 258.saat mucizesi

Enkazdan çıkarılan her bir canlı vatandaş, umutlarımızı biraz daha artırırken, bir mucize daha gerçekleşti. Depremde yerle bir olan K.Maraş’taki Ebrar Sitesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran arama kurtarma ekipleri, herkesi sevince boğdu. Günlerdir kurtarılmayı bekleyen Neslihan Kılıç, depremin 258. saatinde sağ olarak kurtarıldı.

Ekipler büyük sevinç yaşarken, dakikalarca alkışlandı. İlk müdahalesi enkaz başında yapılan Kılıç, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

258. saat kahramanmaraş

Exit mobile version