Kerem Kırçuval Kimdir? Kerem Kırçuval Sağlı Soğlu Neden Yok?

Siyaset gündemine konuşmaları ile gözleri üzerine çeken Kerem Kırçuval izleyicilerin merak konusu oldu. Kerem Kırçuval Alevi mi? Kerem Kırçuval kimdir, nerelidir, kaç yaşında? (Kerem Kırçuval Biyografisi) Peki, Kerem Kırçuval kimdir?

Kerem Kırçuval Kimdir? Kerem Kırçuval Sağlı Soğlu Neden Yok?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda tüm gözleri üzerine çeken Kerem Kırçuval hakkında pek çok araştırma yapılıyor. Kerem Kırçuval kimdir? Kerem Kırçuval kaç yaşında, nereli?

Kerem Kırçuval Kimdir?

Kerem Kırçuval 1972 yılında Malatya'da dünyaya gözlerini açmıştır. 49 yaşında olan Kırçuval, gazetecilik kariyerine yerel gazetelerde çalışarak başlamıştır.

Malatya'da gazeteciliğe ilk adımını atmış olan Kırçuval, eğitim hayatını da üniversiteye kadar Malatya'da devam ettirmiştir. Üniversite eğitimini ise Ankara'da Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde başarı ile tamamlamıştır.

Başarılı gazeteci Meydan Gazetesi, Akis, CTV kanallarında çeşitli görevlerde yer almıştır. Kanal D, ATV ve Show TV'de muhabirlik ve yöneticilik görevlerini üstlenmiştir. Kerem Kırçuval TRT Türk'ün kuruluşunda etkin görev alan isimler arasında yer almaktadır.

Kerem Kırçuval Sağlı Soğlu Neden Yok?

Kerem Kırçuval'ın programa nedena ra verdiği bilinmiyor. Sağlı Sollu programı artık Erdoğan Aktaş sunmaktadır.

Exit mobile version