Kısmet Doğan kimdir? Cem Gelinoğlu kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Kısmet Doğan kimdir? Cem Gelinoğlu kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı? Eğlenceli senaryosuyla Fox TV’nin sevilen dizilerinden biri olmaya başlayan Kısmet, zengin oyuncu kadrosuyla ilgi görüyor.

Pek çok sevilen ismin yer aldığı dizinin başrolünde Cem Gelindoğlu yer alıyor. Dizide Doğan Saka karakterine hayat veren Gelindoğlu ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde.

Kısmet Doğan kimdir?

20 Temmuz 1983 yılında Düzce’de dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise hayatını Düzce’de geçirmiştir. Ali Kundilli filminin senaryosunu yazmış ve filmde başrol oynamıştır. Büyük beğeni toplayan yapımın devam filmi olan Ali Kundilli 2’nin senaristliğini ve başrolünü yine kendisi üstlenmiştir.

Kısmet Doğan kimdir? Cem Gelinoğlu kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Sonrasında Şansımı Seveyim isimli filmde başrol oynamıştır. Aykut Enişte filminin senaristliğini yapıp ayrıca başrolü olan “Aykut” karakterini canlandırmıştır. Serinin devam filmi olan ve yine senaristliğini üstlendiği Aykut Enişte 2 filminde rol aldıktan sonra son olarak Disney Plus’ta yayınlanan Bursa Bülbülü filminde başrol olarak oynamıştır.

Exit mobile version