McDonald’s fakir menüsü patates dürüm tepki çekti

McDonalds’ın Türkiye’de piyasaya sürdüğü patatesli dürüm menüsü, fiyatının 40 TL olduğu ve sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, menünün internet sitelerinde reklamı yapılsa da yer almayan bir ürün olduğunu ve benzer menülerin diğer ülkelerde satılıp satılmadığını sordular. Bu menü hakkındaki tepkiler sosyal medyada yayıldı.

McDonald’s fakir menüsü patates dürüm

McDonalds, Türkiye’de piyasaya sürdüğü patatesli dürüm menüsünün fiyatını 40 TL olarak belirlemiş ve çevrimiçi yemek platformlarından da satılmasına izin vermiştir. Bu menü, bilbortlarda reklamı yapılsa da internet sitelerinde yer almamıştır ve bu durum sosyal medyada gündeme gelmiştir. Kullanıcılar, bu menünün diğer ülkelerde de benzeri bir satışının yapılıp yapılmadığını sormuşlardır.

McDonald's fakir menüsü patates dürüm tepki çekti

Bu menünün satışı sosyal medyada yayılan tepkilerle tartışılmıştır. Bazı kullanıcılar fiyatının yüksek olduğunu ve menünün içeriğinin sadece lavaş arası patates kızartması olduğunu belirtmişlerdir. Diğer kullanıcılar ise fast food restoranlarının genel olarak yüksek fiyatlarını ve bu menünün de bu fiyat aralığında satılmasının beklenen bir durum olduğunu belirtmişlerdir.

Exit mobile version