Meral Akşener Bozkurt İşareti yaptı! Önce kendisi yazdı sonra kendisi bozdu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ziyarette bulunduğu Başkent Ankara'da vatandaşlar sohbet etti, fotoğraf çekildi, sosyal medya paylaşımlarında bulunan Akşener'in yaptığı Bozkurt işareti şaşkınlık yarattı.

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yurdun dört bir yanında büyük bir çoşkuyla kutladı. Büyük Zafer'in 100.yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet erkanı ve siyasi partiler, Anıtkabir'e ziyaretlerde bulundular. Çeşitli törenlerin ve  gösterilerin düzenlendiği Ankara'da bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, 30 Ağustos Zafer Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Akşener, gençlerle de fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

Bozkurt işareti yaptı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Akşener'in bir pozunda yaptığı bozkurt işareti dikkat çekti. Partisini kurarken, destekçileri ve kendi partisindeki siyasilere kesinllikle  bozkurt işaretini yasaklayan  ve bunu sık sık dile getiren Akşener, kendi kuralını çiğnedi. Kısacası kendisi yazdı kendisi bozdu. Sosyal medyada çok ciddi olumlu ve olumsuz anlamda yorumlar alan Akşener'in bu konuya vereceği cevap merakla bekleniyor.

Meral Akşener Bozkurt İşareti yaptı! Önce kendisi yazdı sonra kendisi bozdu

Exit mobile version