MİT, Gara’da nokta operasyonu ile sözde sağlık sorumlusu ismi sarı torbaya aldı

MİT nokta operasyonlarına Gara'da Kendal Pirsus kod adlı PKK'lı terörist, sözde sağlık sorumlusu Ökkeş Dereli'yi sarı torbaya aldı.

MİT, Gara'da nokta operasyonu ile sözde sağlık sorumlusu ismi sarı torbaya aldı

MİT'ten son dakika Gara operasyonu geldi! Sözde Gara üst düzey sağlık sorumlusu Kendal Pirsus kod adlı PKK'lı terörist Ökkeş Dereli ve koruması MİT tarafından nokta operasyonu düzenlenerek sarı poşete girdiği bildirildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Irak ve Suriye'de gerçekleştirdiği nokta operasyonları ile terörist PKK'lı avını aralıksız sürdürüyor. Geride bıraktığımız hafta toplam 12 üst düzey sözde sorumlu terörist için düzenlenen nokta operasyonlarında etkisiz hale getirilmişti. 

Haftanın son gününde MİT operasyonlarına bir yenisi eklendi. Günün son dakika geişmesini MSB duyurdu. Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre, Kendal Pirsus kod adlı PKK'lı terörist, sözde sağlık sorumlusu Ökkeş Dereli ve beraberinde koruması olan bir terörist MİT'in başarılı nokta operasyonu ile etkisiz hale getirildiği gelen son dakika haberleri arasında.

MSB: “Terörle mücadelemiz hudutlarda da sürüyor”

Hudut Kartallarımız, son bir haftada ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 16 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede, şahıslardan 12’sinin FETÖ, 4’ünün PKK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Exit mobile version