MİT’ten son dakika DEAŞ operasyonu! 1’i ölü 19 terörist paket

MİT, Suriye'de DEAŞ'lı teröristlere göz açtırmıyor. Son dakika operasyon ile 11 DEAŞ'lı öldürülürken, 19 terörist ise sağ ele geçirildi.

MİT'ten son dakika DEAŞ operasyonu! 1'i ölü 19 terörist paket

Türk toprakları dışında başarılı pek çok operasyona imza atan MİT, Sur,iye'de DEAŞ hücresini yerle yektan etti. Düzenlenen operasyon kapsamında Türkiye'de eylem hazırlığında olan grup etkisiz hale getirildi.  Düzenlenen operasyona ilişkin ayrıntılar ise belli oldu.

ünün flaş gelişmesi DEAŞ'e yönelik düzenlenen operasyon haberi oldu. MİT ve MSB ortaklaşa yürüttüğü DEAŞ operasyonunda yakalanan teröristler Türkiye'ye getirildi. Türkiye'ye yönelik operasyon hazırlığı içinde olduğu bildirilen  DEAŞ'lı teröristler kıs kıvrak Suriye'de ele geçirildi.

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre, Suriye'de bulunan ve Türkiye'ye operasyon hazırlığında olan DEAŞ'lı terörist grubu yapılan izleme ve takipler sonucunda MİT tarafından düğmeye basıldı. Düzenlenen operasyonda 11 DEAŞ'lı terörist paket olurken, 19'u ise eylemlerini gerçekleştiremeden yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

Exit mobile version