Müge Anlı deprem tepkisinin arka planında ne var? atv ve Müge Anlı Kahramanmaraş depreminde ne yaptı?

Müge Anlı’ya deprem tepkisinin arka planında ne var? atv ve Müge Anlı Kahramanmaraş depreminde ne yaptı? Müge Anlı deprem haberlerinin ardından programını bir yardım toplama formatında sürdü. Müge Anlı ile Dostları Aşevleri’nin deprem bölgesine gönderildiğini açıkladı. “3’ü mobil 26’sı ikram aracı olmak üzere toplam 29 aşevimiz deprem bölgesinde olacak.” açıklamasını yaptı.

Müge Anlı deprem tepkisi

Kahramanmaraş’ta 7,7 şiddetinde bir depremin vahşi sonuçları bütün Türkiye’yi etkisi altına aldı. Deprem sırasında çok sayıda insan hayatını kaybetti ve birçok bina yıkıldı. Ülkede enkaz altında kalan yüzlerce insan var. Bu esnada ATV’nin yayın akışını bozmadığı yönünde haberler yapıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı deprem haberlerine rağmen devam etti. devam etti. Ancak kısa sürede Müge Anlı, depremde hayatını kaybeden ya da yaralanan aileler için yardım toplamaya başladı.

Genç bir kızın başka bir adama kaçması da konuşulduğu programda. Kamuoyunda bazı tepkilerni oluştuğu ve bu andan sonra ATV kanalının ve Müge Anlı’nın geniş şekilde deprem haberlernie yer verdiği görüldü.

Müge Anlı deprem açıklaması

Müge Anlı, canlı yayın esnasında deprem hakkında şu açıklamayı yaptı: Çok üzgünüz, depremin acılarının sarılması için de herkesin yardımına ihtiyacımız var. Çok sayıda yardım çağrısı da var. Geçmiş olsun diyemiyorum şu an hiçbir şey geçmiş değil. Allah beterinden saklasın diyebilirim. Hava şartları da çok soğuk.

Müge Anlı deprem tepkisinin arka planında ne var? atv ve Müge Anlı Kahramanmaraş depreminde ne yaptı?

Yemek bağışı yapmak isteyen çok fazla kişinin kendisini aradığını söyleyen Müge Anlı, canlı yayında bağış topladı.

Exit mobile version