MÜSİAD Konteyner Kentlerin ilk etabı Elbistan’da kullanıma açıldı

Türkiye yaşadığı Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran, depremlerden sonra yaraları sarmaya çalışıyor 45 bin civarı vatandaşımızın hayatını kaybettiği 100 binden fazla yaralımızın olduğu asrın felaketi sonrası bölgeye destekler aralıksız devam ediyor.

Türkiye yaşadığı Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran, depremlerden sonra yaraları sarmaya çalışıyor 45 bin civarı vatandaşımızın hayatını kaybettiği 100 binden fazla yaralımızın olduğu asrın felaketi sonrası bölgeye destekler aralıksız devam ediyor…

Pek çok kurum ve kuruluş yanı sıra şahıslar ve şirketlerde bölgeye desteğini sürdürüyor.. MÜSİAD deprem gününden itibaren gönüllü ekibi ile hem maddi hem manevi olarak deprem bölgesine olan yardımlarını sürdürüyor. MÜSİAD daha önce yapacağını duyurduğu Konteyner Kent’lerin ilk etabını Elbistan’da kullanıma açtı.. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut ASMALI , üyeler ve çalışanların hazırda bulunduğu açılışa daha önce bölgede bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ziyarette bulundu. Açılan ilk etabı MÜSİAD sosyal medya hesabından duyurdu..

MÜSİAD tarafından yapılan paylaşım şu şekilde;

AFAD koordinasyonunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı destekleri ve üyelerimizin katkıları ile Kahramanmaraş Elbistan’da inşa edilen MÜSİAD Konteyner Kentimizin tamamlanan ilk etabı vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği MÜSİAD Konteyner Kenti, vatandaşlarımızın acil barınma ihtiyaçlarını karşılayacak ve tefrişatlı şekilde hazırlanan konteyner evlerden oluşuyor. Kent ayrıca, idari ve sosyal alanlarıyla bölgedeki vatandaşlarımıza hizmet verecek.

MÜSİAD Konteyner Kentimizin, konteyner ve altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiği inşaat halindeki diğer etapları da kısa sürede tamamlanarak, depremden etkilenen vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak.

 

müsiad konteyner kent

Exit mobile version