Nagehan Alçı, CHP kayığında battı! Özür dilemek zorunda kaldı…

CHP'li Kaftancıoğlu'nun desteklediği İTO adayının kazandığını duyurmak isterken bindiği kayığın battığını öğrendi ve paylaşımını silmesinden sonra ise özür diledi.

Nagehan Alçı, CHP kayığında battı! Özür dilemek zorunda kaldı...

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun otobüsünde yer alarak pek çok kesimden eleştiri alan Nagehan Alçı, CHP ile kaybetmeye devam ediyor. İTO seçim sonuçları ile Alçı, CHP ile bindiği kayıkta birlikte battı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde büyük bir farkla eski başkan Şekip Avdagiç kazandı. 

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık görevi bir kez daha Avdagiç'in olurken, ünlü köşe yazarı Nagehan Alçı paylaşımı ile hem şaşırttı, hem de rezil oldu. Paylaşımını silmek zorunda kalan Alçı, kısa bir süre sonra ise özür diledi.

[ilgili-haber=2101]

Nagehan Alçı, “İstanbul Ticaret Odası'nda zafer CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun diyebiliriz. Buradan dönüş imkansız. Arada çok büyük fark var. CHP örgütü resmen sandıkları patlattı. İTO'da Şekib Avdagiç yönetimi yani AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor” diyerek paylaşımda bulundu. 

ÖZÜR DİLEDİ!

Alçı son paylaşımında özür dileyerek bir paylaşımda bulundu. Alçı, Siyaset dünyasına ne kadar hakimsem ticaret dünyasına o kadar uzak bir insanım. Hiç bu konuya girmemeliydim. Yeniden herkesten özür diliyorum. Habercilik şehvetiyle bana gelen bilgiyi doğru zannettim. Şekib Avdagiç-İbrahim Çağlar olayını da hiç bilmiyordum…

Tüm okurlarımdan özür diliyorum. Ticaret alemi gibi bilmediğim bir dünya hakkında kimden bilgi gelirse gelsin yazmamalıydım. İnsan bilmediği konuya girmemeli. İTO’nun eski başkanı İbrahim Çağlar’a yakın ve de koyu AK Partili olan bir çevreden aldığım bilgiler yanlışmış maalesef.” ifadelerini kullandı.

[ilgili-haber=2102]

Exit mobile version