Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti. Nuri Sesigüzel neden öldü?

Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti. Nuri Sesigüzel neden öldü?

Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti. Nuri Sesigüzel neden öldü? Türk müzik dünyasının usta isimlerinden biri olan Nuri Sesigüzel, 86 yaşında hayatını kaybetti.

Nuri Sesigüzel neden öldü?

Sanatçı, kalp yetmezliğine bağlı olarak gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Sesigüzel’in vefatı, sevenlerini ve Türk müzik dünyasını derinden üzdü. Hayatını kaybeden Nuri Sesigüzel kimdir?

Şanlıurfalı olan ve Türk müzik dünyasına birçok unutulmaz eser bırakan Sesigüzel, kalp yetmezliği nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Ancak ne yazık ki, sağlık durumu giderek kötüleşti ve sonunda çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Sesigüzel’in ölüm haberini yakın arkadaşı ve aynı zamanda Türk müzik dünyasının önemli isimlerinden biri olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Tatlıses, paylaşımında “Nuri Sesigüzel ustamızı kaybetmişiz. Üzüntümü anlatamam. Tüm sevenlerine, ailesine baş sağlığı dilerim. Ustamıza Allah’tan rahmet dilerim” ifadelerini kullandı.

Sesigüzel’in vefatı, sevenlerini ve Türk müzik dünyasını yasa boğdu. Usta sanatçının cenaze detayları da belli oldu. Sesigüzel, 21 Mayıs Pazar günü (yarın) Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek.

Nuri Sesigüzel, Türk müzik dünyasına bıraktığı unutulmaz eserler ve kazandırdığı değerlerle her zaman hatırlanacak. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Exit mobile version