Pınar Deniz Aktris dizisiyle adından söz ettiriyor

Pınar Deniz Aktris dizisiyle adından söz ettiriyor

Pınar Deniz, Disney+’ın “Aktris” dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteriyle izleyicileri etkilemiş ve kariyerinin en özel rollerinden birini oynamıştır. Ancak, dizinin kendisine sunduğu bir başka farklı duygu da vardır. Pınar Deniz, kendisini gerçek bir aktris gibi hissettiği anı da yine “Aktris” dizisinde yaşadığını ifade etmiştir.

Pınar Deniz Aktris dizisi ile gündemde

Pınar Deniz, projeye ilişkin duygularını şu şekilde açıkladı: “Kendimi aktris gibi hissettiğim an ‘Aktris’ dizisinde oynadığım andı. Hem o dizinin içerisinde bir ünlüyü oynuyorum ya, hem o halin içinde kalabilmek için hem de beraberinde getirdiği üst üste projeler yaptım. O projelerle birlikte kendi oyunculuk kariyerimde de bir şeyler oturdu. Onunla birlikte sanırım kendimi her anlamda aktris hissedebildiğim proje ‘Aktris’ dizisi oldu diye düşünüyorum.”

Kariyerinin 10. yılında olan Pınar Deniz, kendisini en çok Altın Kelebek ödüllerinde yaşadığı bir durumun üzdüğünü belirtmiştir. Yaptığı bir konuşmanın eleştirilere maruz kalmasından rahatsızlık duyan oyuncu, “Eleştirilere hiç takılmam ama benim iyi niyetle yaptığım bir konuşmanın o kadar eleştirilmesi beni üzmüştü” şeklinde konuşmuştur.

Exit mobile version