Piyanist Fazıl Say’dan 6’lı masaya aday önerisi

Piyanist ve besteci Fazıl Say, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımında 'Doğru aday olur' dedi.

2023 seçimleri yaklaşırken 6'lı masada aday krizi sürüyor, ünlü Piyanist ve besteci Fazıl Say'dan 6'lı masaya adam önerisi geldi, Say sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 2023'te olması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 'doğru aday' olduğunu ifade etti. 

Fazıl Say yaptığı sosyal medya açıklamasında 

“Mansur Yavaş işini çok iyi yapan biridir. İşini iyi yapan bir siyasetçi Türkiye için de iyidir. Doğru aday olur. Sonuçta “değişim şart” bu yeni nesil için de. Bu halk için. Türkiye’den dünyaya, dünyadan Türkiye’ye. Emeğe değer veren biri geleceğe de umutla bakar. Umut…” ifadelerine yer verdi. 

Say daha önceki seçimlerde de Ekmeleddin İhsanoğlu'nu “atesitlerden bir oy” diyerek desteklemişti. Say yine daha önce yaptığı açıklamalarda Prof. Dr. İlber Ortalı'yı ve Prof. Dr. Ersan Şen'i olası “iyi adaylar” olarak gündeme getirmişti.

Say, Doğu Karadeniz'e yaptığı ziyarette Nagehan Alçı'nın yer almasına tepki gösterip İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üstünü çizerek “İstanbul BB gereksiz ve şuursuz Trabzon-Rize mitingleri, yanında Nagehan, herkes şaşkın.. üzgün.. Dengesizlik yetmemiş Kendi seçmenine “vız-tırıs-akıllı ol” filan. Ama arkadaş İstanbul’un 3 büyük takımıyla da takışırsan, orada dur, anca Rize MV olursun. (Seçilirsen)” demişti.

 

Piyanist Fazıl Say'dan 6'lı masaya aday önerisi

Exit mobile version