Seçim tarihini aylar önce canlı yayında bilen ünlü astrolog Öner Döşer gündem oldu

Ünlü astrolog Öner Döşer seçim tarihini TV 100 canlı yayınında doğru tahmin etti. Aylar önce Ertan Özyiğit'in programına konuk olan Döşer'in yaptığı seçim tahmininin birebir tuttuğu ortaya çıktı.

Seçim tarihini aylar önce canlı yayında bilen ünlü astrolog Öner Döşer gündem oldu

Ünlü astrolog Öner Döşer seçim tarihini TV 100 canlı yayınında doğru tahmin etti. Aylar önce Ertan Özyiğit’in programına konuk olan Döşer’in yaptığı seçim tahmininin birebir tuttuğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe’de seçim kararını imzaladı. Seçim tarihi de bugün resmiyet kazandı. Cumhurbaşkanlığının da milletvekilliği seçimlerinin de yapılacağı tarih 14 Mayıs olarak açıklandı. Ünlü astrolog Öner Döşe’in aylar önce 2022 yılında seçim tarihini net şekilde doğru tahmin ettiği ortaya çıktı.

Ertan Özyiğit’in TV100 ekranlarında yayınlanan Kayıt Dışı programına konuk olan Öner Döşer, seçimler için 14 Mayıs tarihini kayda geçiren ilk isim olmuştu.

Öner Döşer seçim tarihini doğru tahmin etti

Öner Döşer canlı yayında şunları söylemişti:

Seçimler sürekli konuşuluyor. Bu konuda ocak ayından itibaren belirsizlikler ortadan kalacak. Satürn gezegeninin 17 Haziran’dan itibaren retrosu yani gerilemesi var. Ben geçen yıldan beri o tarihte seçim olmayabileceğini düşünüyorum. 16 Nisan ile 14 Mayıs tarihi arasında seçim yapılabilir.

Exit mobile version