Sedat Peker paylaşımını sildi! Son paylaşımını Eylül’de yapmıştı

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından aylar sonra etkileşimde bulundu. Eylül ayından beri paylaşımda bulunmayan Peker paylaşımlarını kısa süre içinde hesabından kaldırdı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) “dijital tecrit” altında tutulduğu belirtilen suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medyada uzun süredir devam eden sessizliğini dün akşam bozdu ancak Twitter üzerinden yapılan paylaşımlar kısa süre içinde silindi.

Peker'in yaklaşık 2 aydır herhangi bir paylaşım yapmadığı 'dijital tecritten' çıkaran DW Türkçe'nin yaptığı “iade edilecek”haberi oldu.

Habere göre BAE'den bir yetkili, Sedat Peker’in yanına kadar giderek, “Paylaşımda bulunursan seni Türkiye’ye iade edeceğiz” dedi. Sedat Peker de bunun üzerine Twitter hesabından etkileşime geçti.

Peker, haber üzerine isminin geçtiği bazı tweet'leri paylaşıp 'beğeni' yaptı. Ancak Peker, Twitter etkileşimlerini kısa bir süre sonra sildi.

Sedat Peker paylaşımını sildi! Son paylaşımını Eylül'de yapmıştı

Peker, uzun bir süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden yaptığı paylaşımlarını eylül ayı itibariyle tamamen durdurmuştu.

Exit mobile version