Sinan Ateş katili Eray Özyağcı kimdir nereli? Eray Özyağcı nerede yakalandı?

Sinan Ateş katili olarak bilinen Eray Özyağcı kimdir nereli? Eray Özyağcı nerede yakalandı? Sinan Ateş cinayetinin zanlısı Eray Özyağcı Edirne’de yakalandı ve Yunanistan’a kaçmaya çalışıyordu. Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile birlikte cinayetin tetikçileri tarafından 30 Aralık 2022’de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi’ndeki binadan çıktığı sırada öldürülmüştür. Soruşturma devam ederken en son avukat Serdar Öktem gözaltına alınmıştı ve tutuklandı.

Sinan Ateş katili olarak bilinen Eray Özyağcı kimdir?

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in cinayeti üzerine başlatılan soruşturma sürerken, cinayetin tetikçisi olarak görülen Eray Özyağcı, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Eray Özyağcı’nın kimliği ve kişisel bilgileri hakkında internette birçok arama yapılıyor.

Sinan Ateş katili Eray Özyağcı kimdir nereli? Eray Özyağcı nerede yakalandı?

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile birlikte 30 Aralık 2022’de, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi’ndeki bir binadan çıktığı sırada, motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti. Cinayetin ardından başlatılan soruşturma kapsamında birçok kişi gözaltına alındı ve en son avukat Serdar Öktem de tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 18’e yükselmişti. Eray Özyağcı’nın yakalandıktan sonra, cinayet ile ilgili olarak ortaya çıkan yeni gelişmeler ve ayrıntılar beklenmektedir.

Nasıl yakalandı?

Eray Özyağcı, cinayet zanlısı olarak arandıktan sonra Afgan bir grubun yanında Meriç nehrini botla geçmeye çalıştı. Yunanistan sınır görevlileri tarafından yakalandı ve araştırmalar sonucu yakalama kararı bulunan Özyağcı, deport edildi ve Jandarma tarafından teslim edildi. İstanbul’daki bir ekip tarafından 36 gündür firari olan Özyağcı, Ankara Cinayet Büro Amirliği’ne teslim edildi.

Exit mobile version