Şok marketler depremzedelere marketlerin kapısını ardına kadar açtı

Şok marketler depremzedelere marketlerin kapısını ardına kadar açtı

Türkiye’de Kahramanmaraş’ın da aralarında bulunduğu 10 ili etkileyen büyük deprem felaketine karşılık olarak iki şirket, ŞOK Market ve Ülker Grubu, gıda ve diğer ihtiyaçlar için yardım kampanyası başlattı. ŞOK Market, ayakta kalan mağazalarından afetzedelere gıda ve kişisel bakım malzemeleri ulaştırdı ve mağazalarının bir an önce yeniden açılması için çalıştı.

Ülker Holding, BİM ve A101’in de desteğiyle depolarından erzak göndererek bölgede çeşitli yardımlar ulaştırdı. Ülker Grubu’nun yaptığı toplam yardım tutarının 10 milyon dolar olduğu açıklandı. Yıldız Holding Gönüllülük Kulübü de çalışanlarının topladığı ısıtıcı, battaniye, giysi, uyku tulumu, gıda paketi, hijyen seti gibi ihtiyaçların yüklü olduğu bir yardım tırını bölgeye göndermeye hazırlanıyor.

Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 şehrimizi etkileyen büyük deprem felaketi karşısında vatandaşlar gıdaya erişimde güçlük çekerken ŞOK ve Ülker grubundan örnek bir yardım kampanyası yapıldı.

Yıldız Holding’in perakende şirketlerinden ŞOK Market afet bölgelerinde ayakta kalan mağazalarındaki gıda ve kişisel bakım maddelerini depremzedelere elden ulaştırdı. Ayrıca bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere mağazaların en kısa sürede tekrar faaliyete geçebilmesi için bölge dışından ekipler de deprem bölgelerinde çalışmalara başladığı duyuruldu.

Bunların yanı sıra Yıldız Holding Gönüllülük Kulübü, çalışanların temin ettiği ısıtıcı, battaniye, termal kıyafet, uyku tulumu, gıda kolileri, hijyen setleri gibi ihtiyaç malzemelerini içeren yardım tırını yola çıkarmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Ülker Holding de deprem bölgesindeki vatandaşlar için depolarından gıda maddelerini sevk etti. Sosyal medyada ‘Sıra sizde’ çağrılarının ardından bölgede ayakta kalan BİM ve A101 marketleri ile görüşülmesi sonucu söz konusu marketler açıldı.

Ayakta kalan marketlere Ülker mamullerinin gönderimi yapıldı. Gıda ürünlerinin depremzedelere gönderilmesi çerçevesinde yapılan toplam yardım tutarının ise 10 milyon dolar olduğu açıklandı.

Exit mobile version