Son Dakika: İstanbul’da korkunç metrobüs kazası! 4 metrobüs kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı bulunuyor!

İstanbul'da metrobüs kazası meydana gelirken çok sayıda yaralının bulunduğu bildirildi. İstanbul Avcılar'da 4 metrobüsün kafa kafaya çarpışmasına dair ayrıntılar gelmeye başladı.

Son Dakika: İstanbul'da korkunç metrobüs kazası! 4 metrobüs kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı bulunuyor!

Günün son dakika gelişmesi Metrobüs kazaları ile ilgili oldu. İstanbul'da aksam saatinde özellikle iş çıkışında 4 Metrobüsün karıştığı feci kaza sonrasında adeta can pazarı yaşandığı bildirildi. 4 Metrobüsün karıştığı korkunç kazanın ayrıntıları gelmeye başladı.

İstanbul'da meydana gelenen metrobüs kazası sonucu çok sayıda yaralıla olduğu gelen son dakika haberleri arasında. Sıcak gelişmeye dair bilgiler haber merkezimize ulaştı.  İstanbul Avcılar'da Şükrübey Metrobüs durağında faciadan dönüldü! 4 metrobüs kafa kafaya çarpıştı! 2 Metrobüs şoförü ve 10 kişinin ağır yaralandığı, kaza yerinde ise çok daha fazla yaralı bulunduğu kaydedildi. Yaralıların çoğunun hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

Avcılar'da Metrobüs kazası sonrası: Ekrem İmamoğlu Off, Murat Ongun On

[ilgili-haber=624]

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre, İstanbul'da Avcılar ilçesinde metrobüs kazası meydana geldi. Toplam 4 Metrobüsün aynı güzergahta kafa kafaya çarpıştığı gelen bilgiler arasında. Diğer yandan çok sayıda vatandaşın olay yerinde yaralandığı bildiriliyor. 2 vatandaşın ise metrobüs içerisinde sıkıştığı kaydedildi. Bir Metrobüs ile diğer metrobüs bir bine çarpıyor aynı anda ise arkadan gelen metrobüslerin aynı şekilde çarpışması sonu kazanın yaşandığı bildirildi.

ÇOK SAYIDA YARALI BULUNUYOR

Kaza yerinden gelen görüntülerde metrobüslerde çok sayıda yaralının bulunduğu bildirildi. Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi ve ambulans sevk edildiği kaydedildi.

Yaşanan korkunç kaza sonrasında ise Metrobüs yolunda trafik adeta felç oldu! Vatandaşlar gidecekleri yerlere metrobüslerden inerek yürüyerek gitmeye başladığı bildirildi. Kaza alanında olay yerinden araçların çekilmesi için çalışma başlatılırken, yaralıların durumları hakkında net bir bilgi henüz bulunmuyor.

Ayrıntılar gelmeye devam ediyor!

Exit mobile version