Son Dakika: Kadıköy’de bir binada meydana gelen patlama korku ve paniğe neden oldu

İstanbul'da Kadıköy'de bir binada nedeni bilinmeyen patlamalar meydana gelirken, binada patlama sonrası yangın çıktı. Kadıköy patlamasına ilişkin olay yerinden ilk bilgiler gelmeye başladı.

Son Dakika: Kadıköy'de bir binada meydana gelen patlama korku ve paniğe neden oldu

Günün Son Dakika gelişmesi İstanbul Kadıköy'de bir binada meydana gelen patlama haberi oldu. Kadıköy'de binada yaşanan patlamaya dair ilk bilgiler gelmeye başladı.

İstanbul'da Kadıköy ilçesinde bir binada, henüz bilinemeyen nedenden dolayı patlama meydana geldiği bildirildi. Olay yerine Kadıköy başta olmak üzere, Ümraniye ve Üsküdar gibi çevre illerden çok sayıda itfaiye ekibi ile 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Kadıköy'de bir binada yaşanan patlamaların 3 defa yaşandığı ifade ediliyor. Yaşanan patlama esnasında binada birilerinin var olup olmadığı henüz netlik kazanmış değil. Yaşanan patlamaların hemen peşinden alevler saran bina yanmaya başladı. 

Yaşanan patlama ve yangın esnasında bina tamamen kullanılmaz hale geldi. Gelen ilk bilgilere göre patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu iddialar arasında.

 

Kadıköy'de meydana gelen patlama sonrasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan peş peşe açıklamalar geldi.

Vali Yerlikaya, “#Kadıköy Fikirtepe'de meydana gelen #doğalgaz patlamasında bir yabancı uyruklu yaralımız var. Bir kişi kurtarıldı.

Yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bina içinde itfaiye ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor.

#İstanbul'umuza geçmiş olsun.

#Kadıköy Fikirtepe'de meydana gelen #doğalgaz patlamasında maalesef

3 kişi yaşamını yitirdi.

Binada arama çalışmaları devam ediyor.

Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” paylaşımında bulundu.

 

Exit mobile version