Süper Lig için şifresiz yayın müjdesi

"Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyasında Süper Lig'de gelecek iki haftanın şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, depremzedeler için spor camiasının önemli isimlerini “Omuz Omuza” kampanyasında bir araya getirdi. “Omuz Omuza” dayanışma ve yardımlaşma kampanyasında Süper Lig’de gelecek iki haftanın şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı.

Canlı yayında söz alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Liglerimizin yayıncı kuruluşu olarak BeIN Sports ile yaptığımız görüşmede ligin önümüzdeki iki haftasındaki tüm maçları şifresiz yayınlanma kararı alındı.” dedi.

Süper Lig 2 hafta ücretsiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Lig’de önümüzdeki iki hafta maçların şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı.

Deprem felaketinin ardından futbol camiası da tek yürek oldu. Depremzedelere destek için düzenlenecek “Omuz Omuza” kampanyası canlı yayınında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig’de önümüzdeki iki hafta maçların şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı.

15 Haziran’a kadar sürecek “Omuz Omuza” kampanyasından elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

 

süper lig

 

Exit mobile version