Taksim’de yaşanan terör saldırısının 5 şüphelisi daha Bulgaristan’da yakalandı

Geçen hafta İstiklal Caddesi'nde yaşanan hain bombalı saldırıyla ilgili Bulgaristan'da düzenlenen operasyonda 5 şüpheli daha yakalandı. Yakalanan şüpheliler arasında terörist Bilal Hassan'ın yardımcısı da bulunduğu söylendi.

Geçen hafta İstiklal Caddesi'nde yaşanan 6 kişinin ölümüne 81 kişinin ise yaralanmasına neden olan hain bombalı saldırıyla ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak bugün Bulgaristan'da düzenlenen operasyonda 5 şüpheli daha yakalandı. Yakalanan şüpheliler arasında terörist Bilal Hassan'ın yardımcısı da bulunduğu söylendi.

Emniyet birimlerinin başarılı araştırmalar sonucunda yurt dışına kaçan 5 şüpheli Bulgaristan'da kıskıvrak yakalandı. Bulgaristan Cumhuriyet Başsavcı Sözcüsü Siyika Mileva, Bulgaristan ulusal haber ajansı BTA’ya yaptığı açıklamada, Türk güvenlik yetkilileri ile yapılan verimli iş birliği sonucu, 3 Moldova vatandaşı ile 2 Arap kökenli şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Yakalanan şüpheliler arasında, İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı terörist Bilal Hassan’ın yakın yardımcısı olarak gösterilen Amran Abdulrami’nin de yer aldığı bildirildi.

 

Taksim'de yaşanan terör saldırısının 5 şüphelisi daha Bulgaristan’da yakalandı

Exit mobile version