The Last Of Us 1. Sezon 2. bölüm izle! Dizibox, Dizirix son bölüm Dizimax The Last of Use izle

The Last Of Us 1. Sezon 2. bölüm izle araması son günlerde oldukça popüler. HBO’nun başarılı dizisi The Last Of Us ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Dizibox, Dizirix son bölüm Dizimax The Last of Use izle. Şimdi dizinin hayranları internette The Last Of Us 1. Sezon 2. bölüm izle kelimeleriyle araştırma yapıyor. Dizinin ikinci bölümü ne zaman yayınlanacak ve internette izlenebilir olacak?

Dizinin 3. bölümünü izlemek için tıklayın.

The Last Of Us 1. Sezon 2. bölüm izle

HBO tarafından hazırlanan ve IMDB’de 9.5 puan alan dizi The Last of Us, Türkiye’de resmi olarak yayınlanamadı ancak BluTV üzerinde yayınlandı. Her hafta yeni bölümler yayınlandı ve ilk bölümle 4.7 milyon izleyiciye ulaşıldı. Bu, HBO’nun yeni nesil döneminde en büyük üçüncü başlangıcını yaptı ve Euphoria’nın ikinci sezon açılışının izleyici sayısının neredeyse iki katına çıkardı. Ancak, Game of Thrones spinoff’u House of the Dragon, 9.9 milyon izleyici sayısıyla en iyi çıkış yapan içerikler arasında başı çekiyor.

PlayStation oyun dünyasının en önemli ve sevilen yapımlarından biri olan The Last of Us’ın yeni bölümü bugün sizlerle. Resmi olarak Türkiye pazarında yayınlanmayan ve yapımcılığını HBO’nun üstlendiği dizinin ikinci bölümü artık BluTV’de izlenebiliyor ve Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleri eklendi (her iki bölüm için).

Ayrıca internet devi Google, dizi için ilginç bir adım attı. Şu anda Google’ın masaüstü sitesinde “The Last of Us TV” diye arattığınızda sayfanın en altında “mantar” çıkıyor. Bu mantara tıklandığında ekranı asalak mantarlar kaplıyor. Google popüler içerik için ara sıra küçük adımlar atıyor. Bu haftalık yeni bölümlerin yayınlanması HBO için büyük bir başarı oldu.

WarnerMedia geçen hafta içeriğin ilk bölümünün hem geleneksel olarak hem de çevrimiçi olarak 4,7 milyon izleyiciye ulaştığını ve HBO’nun yeni dönemindeki en büyük üçüncü lansman olduğunu duyurdu. Şirket ayrıca The Last of Us’ın en dikkat çekici içeriklerinden biri olan Euphoria’nın ikinci sezonunun açılışıyla birlikte ulaştığı izleyici sayısını neredeyse iki katına çıkardığını söyledi.

The Last of Us büyük bir çıkış yapmış olsa da hala liderin gerisinde kalıyor. Game of Thrones spinoff’u House of the Dragon, 9,9 milyondan fazla izleyiciyle şirketin en iyi performans gösteren içeriğinin başında geliyor. en dikkat çekici içeriklerinden biri. The Last of Us büyük bir çıkış yapmış olsa da hala liderin gerisinde kalıyor. Game of Thrones spinoff’u House of the Dragon, 9,9 milyondan fazla izleyiciyle şirketin en iyi performans gösteren içeriğinin başında geliyor. en dikkat çekici içeriklerinden biri.

Dizinin yeni bölümü yani ilk sezonun 2. bölümü 22 Ocak Pazar günü Amerika’da yayınlandı.

The Last Of Us 1. Sezon 2. bölüm izle! Dizibox, Dizirix son bölüm Dizimax The Last of Use izle

The Last of Us’u internet sitelerinde izlemenin ana avantajlarından biri kolaylıktır. Şovun televizyonda yayınlanmasını beklemek yerine, izleyiciler bu akış sitelerinden birine giriş yapabilir ve en son bölümü izleyebilirler. Bu, özellikle bir televizyona erişimi olmayan veya yayınlandığında şovu izleyemeyenler için yararlıdır. Ek olarak, akış siteleri genellikle gösteriyi HD veya altyazılı olarak izleme yeteneği gibi çeşitli farklı görüntüleme seçenekleri sunar. Bu, izleyicilerin izleme deneyimlerini özelleştirmelerine ve gösterinin keyfini kendilerine en uygun şekilde çıkarmalarına olanak tanır.

YouTube evreninin ünlü isimlerinden biri olan Barış Özcan, çektiği son videolarından birini The Last of Us dizisinin incelemesine ayırdı.

The Last of Use dizisini internet sitelerinde izlemenin bir başka avantajı, izleyicilerin diziyi kendi hızlarında takip edebilmesidir. Televizyonun aksine, HBO ya da Netflix gibi dünyanın en büyük içerik izleme platformları izleyicilerin bölümleri istedikleri gibi duraklatmalarına, geri sarmalarına ve ileri sarmalarına olanak tanır. Bu, özellikle bir bölümün bir bölümünü kaçırmış olabilecek veya belirli bir sahneyi yeniden izlemek isteyenler için yararlıdır. Ek olarak, akış siteleri genellikle şovun tüm sezonlarını sunarak, izleyicilerin yenilerinin yayınlanmasını beklemek zorunda kalmadan en sevdikleri bölümleri art arda izlemelerine olanak tanır.

The Last of Us konusu

Yaşadıkları dünyanın acımasızlığıyla birbirine bağlanan Joel ve Ellie, karşı kıyıya yaptıkları bir yolculukta acımasız koşullara ve acımasız katillere katlanmak zorunda kalırlar.

Dizininin yaratıcıları

Neil Druckmann (tarafından yazılan PlayStation Studios video oyunundan uyarlanmıştır) Craig Mazin televizyon için yaratılan dizide önemli işlere imza atmıştır.

En ünlü HBO dizileri

The Last of Us dizisini de yapan HBO, birçok ünlü diziye ev sahipliği yaptı. En ünlü yapımları  arasında şunlar vardır:

  1. Game of Thrones: George R.R. Martin’in kitap serisi “A Song of Ice and Fire” den esinlenerek yazılan fantastik-dram dizi.
  2. The Sopranos: Amerikan mafya dizisi, Tony Soprano’nun hayatını merkezine alıyor.
  3. The Wire: Baltimore’da polis ve suçların arasındaki ilişkiyi anlatan dram dizisi
  4. True Detective: farklı sezonları farklı hikayeler ve oyunculara sahip olan bir polisiye dizi
  5. Westworld: Bir Wild West temalı kapalı oyun parkının arkasındaki gerçekleri keşfeden bir bilim kurgu-dram dizi
  6. Big Little Lies: Emmett J. Scanlan, Adam Scott, Alexander Skarsgård, Shailene Woodley ve Laura Dern gibi yıldızların yer aldığı dram dizisi
  7. Veep: Julia Louis-Dreyfus’un başrolünde olduğu bir komedi dizisi
  8. Chernobyl: Černobyl nükleer kazasının gerçek hikayesini anlatan tarihi bir dram dizisidir.
Exit mobile version