TOGG ve yerli hazımsızlığı olanlara anlamlı şarkı!

"TOGG ve yerli hazımsızlığı olanlara" yönelik Cumhur Frankfurt tarafından yapılan yapılan şarkı büyük beğeni topladı.

TOGG ve yerli hazımsızlığı olanlara anlamlı şarkı!

Video İçeriği Üreticisi Cumhur Frankfurt, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, “TOGG ve yerli hazımsızlığı olanlara” yönelik yaptığı şarkısını paylaştı.

Son günlerde artan Togg hazımsızlığı özellikle sosyal medya üzerinden başlatılan algı çalışmalarıyla sürdürülüyor. Yerli ve milli imkanlarla hayata geçirilen Gemlik Togg yerli otomobil fabrikası 29 Ekim tarihinde yapılacak görkemli açılışa hazır. Togg Gemlik fabrikası için geri sayım devam ederken, Dünya'nın doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg resmi olarak seri üretime geçecek. 

HAZMEDEMEYENLER DEVREDE

Sosyal medya algıları ise tam gaz devam ediyor. Yerli ve Milli imkanlarla geliştirilme süreci boyunca yalan ve iftiralara maruz kalan Togg fabrikası yarın itibariyle seri üretime başlayacak. Togg'un yerli ve milli olmadığı, bataryasının Çin malı olduğu ve diğer tüm parçalarının bazı ülkelerden tedarik edildiğine ilişkin yalanlarla dolu algı çalışmaları sürdürülüyor. 

ATILAN ÇAMURLARA YERLİ ve MİLLİ CEVAP!

Türkiye'de şimdiye kadar yerli ve milli imkanlarla hayata geçirilen projeler bir şarkı için kullanıldı. Cumhur Frankfurt isimli sosyal medya kullanıcısı, “TOGG ve yerli hazımsızlığı olanlar için güzel bir şarkı yaptım.” diyerek paylaştı. Attıkları çamur ile kalanlar için güzel bir şarkı ise yine sosyal medya üzerinden büyük beğeni topladı.

Exit mobile version