Türkiye Tek Yürek programına Siyasetçilerden destek geliyor

ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8, depremzedelere "TÜRKİYE TEK YÜREK" adıyla yardım için ortak yayın yapıyor. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yurt içinden ve yurt dışından AFAD hesaplarına gelecek her kuruş, depremzedelerimiz için kullanılacaktır" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan 1 maaşını bağışladıklarını bildirdi.

ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8, depremzedelere “TÜRKİYE TEK YÜREK” adıyla yardım için ortak yayın yapıyor. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yurt içinden ve yurt dışından AFAD hesaplarına gelecek her kuruş, depremzedelerimiz için kullanılacaktır” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan 1 maaşını bağışladıklarını bildirdi.

Türkiye seferber Türkiye Tek Yürek

Türkiye’yi 10 gündür yasa boğan yıkıcı deprem felaketinin ardından milyonlarca vatandaş depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyalarına destek oluyor. 8 kanalda ortak yayınla depremzedeler için toplanan bağış, 2 saatte 100 milyar lirayı geçti. ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasında toplanan miktar AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ali Babacan’dan 1’er maaş bağışa destek

Kemal Kılıçdaroğlu kampanyaya bağlandı Binlerce vatandaşın yüklü miktarda bağışta bulunduğu kampanyaya CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu telefonla bağlandı. 1 maaşını daha bağışladı Daha önce bir maaşını bağışlayan Kemal Kılıçdaroğlu, ortak yayında bir aylık maaşını daha depremzedeler için bağışladığını açıkladı. Ayrıca DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’da eşiyle beraber 1’er aylık maaşlarını bağışladı..

 

türkiye tek yürek

 

 

 

Exit mobile version