Ümit Özdağ’dan flaş iddialara yanıt gecikmedi..

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ bir provokasyona daha imza attı. Özdağ, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş hakkında daha önce de yalanlanan "Duyduk ki Londra'da ev satın almış. Anlaşılan o da yurt dışına kaçmaya çalışıyor" iddiasında bulundu.

Ümit Özdağ, cuma hutbesinde bir imama “Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız?” tepkisini vermesinin ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında, “Duyduk ki Londra'da ev satın almış. Anlaşılan o da yurt dışına kaçmaya çalışıyor” iddiasında bulundu. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise “Bir yapmadığın cuma günü camide provokasyon yapmak vardı, onu da yaptın! Ve Diyanet İşleri Başkanımıza iftira attın. Sana bir hafta müddet, eğer iddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı cuma namazında hutbe okuyan imama Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Cami imamına defalarca “Atatürk'ü anmayacak mıyız? Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız?” diye defalarca sorarak tepki gösteren Özdağ, son olarak iki avucunu açarak “Atatürk'ün ruhuna fatiha” dedi.

 

Ümit Özdağ'dan flaş iddialara yanıt gecikmedi..

 

Diyanet İşleri Başkanına ''Sen Türk milleti'nin düşmanısın'' dedi ..

Cuma namazının ardından Özdağ, cuma hutbesinde Atatürk'ü anmadığı gerekçesiyle Diyanet'i Afyonkarahisar Müftülüğü önünde protesto etti. Müftülük binasının dışında yaptığı basın açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan Ümit Özdağ, “Bugün 26 Ağustos! Türk Ordusu'nun Afyon'da Yunan ordusuna karşı Büyük Taarruz'u başlattığı günün 100. yılındayız. Bugün Diyanet, Cuma Hutbesi'nde Atatürk'ün adını anmadı. Metnin içinde bu zaferi kazanan Türk Milleti'nin de adı yok. Ali Erbaş sen Türk Milleti'nin düşmanısın!” dedi.

 

''Tarihin el alçak adamısın''

Özdağ'ın sözlerine İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü olan İsmail Çataklı, “Bir yapmadığın cuma günü camide provokasyon yapmak vardı, onu da yaptın! Ve Diyanet İşleri Başkanımıza iftira attın. Sana bir hafta müddet, eğer iddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın!” şeklinde yanıt verdi.

 

Exit mobile version