Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan Modoko’ya ziyaret

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan ve Modoko Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya'yı ağırladı..

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan’ın ve Modoko Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı istişare programımızda İstanbul Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya’yı ağırladı..

Yapılan Kahvaltı sonrası toplantıda Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım esnafın sorularını yanıtladı. Sabah kahvaltıyla başlayan program Ümraniye Belediye Başkanı ve Modoko yönetiminin, site içerisindeki firmaları ziyaretiyle daha sonrasında ise Cuma namazı ile devam etti.. Toplantıya Son Havadis Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aman’da katıldı..

Modoko Yön.Kur. Başkanı Koray Çalışkan yaptığı açıklamada; Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, tüm dükkan işletmecilerine ve ziyaret edilen işyeri sahiplerine çok teşekkür etti..

ümraniye belediye başkanı ismet yıldırım modoko

Exit mobile version