Ümraniye Müftülüğü Sahrayı Kebir Cami’nde yaz ayı Kur’an kursu kapanış şenliği yapıldı

Ümraniye Müftülüğü Sahrayı Kebir Cami'nde, Ümraniye Müftüsü Abdülkerim Çelik, Müftü Yardımcıları Bekir Öğretici ve Yavuz Yanmaz, Sahrayı kebir Cami imamı ve aynı zamanda Ümraniye Diyanet gençlik koordinatörü Mikail Yalçın, kurs öğrencileri ve katılımcılar eşliğinde yaz ayı Kur'an kursu kapanış şenliği yapıldı

Ümraniye Müftülüğü Sahrayı Kebir Cami’nde, Ümraniye Müftüsü Abdülkerim Çelik, Müftü Yardımcıları Bekir Öğretici ve Yavuz Yanmaz, Sahrayı kebir Cami imamı ve aynı zamanda Ümraniye Diyanet gençlik koordinatörü Mikail Yalçın, kurs öğrencileri ve katılımcılar eşliğinde yaz ayı Kur’an kursu kapanış şenliği yapıldı..

Ümraniye Müftülüğü Sahrayı Kebir Cami

 

Kapanış şenliği Kur’an kursunda öğrencilere rehberlik yapan Ahmet Hakan Yıldırım Hoca’nın Kur’an tilavetiyle başladı.. Ardından sırayla Sahrayı kebir Cami imamı ve aynı zamanda Ümraniye Diyanet gençlik koordinatörü Mikail Yalçın, Ümraniye Müftüsü Abdülkerim Çelik’in konuşma yapmasıyla devam etti..

Ümraniye Müftüsü Abdülkerim Çelik konuşmasında şu ifadeler yer verdi;

Abdülkerim Çelik: “Camilerimizin bu şekilde çocuklarla dolu olmasından dolayı çok sevinçliyiz, geleceğimize rehberlik eden gençlerin Cami tedrisatından geçmesi çok önemli bir olay, yapılan bu güzel organizasyon için ve öğrencilerimizi buraya teşvik eden velilerimize çok teşekkür ediyorum. Umarım Ümraniye ilçemiz olarak bu tarz etkinlikleri sürekli hale getirebiliriz, bu tarz organizasyonlar hem çocuklarımızın dinine sahip çıkmaları hem arkadaş edinmeleri hem de eğlenmeleri için çok teşvik edici oluyor” ifadelerini kullandı…

Program daha sonra öğrencilerin ilahi ve dua okumaları ile devam etti.. Okunan dualar sonrası biraz oyun ve eğlence zamanı denildi ve çocuklar için hazırlanan gösteri ve oyunlar yapıldı..

Hacivat ve Karagöz gösterisi büyük ilgi çekerken , daha sonra oynanan çuval ile zıplama oyunu ise hem öğrencilere hem de izleyen velilere keyif dolu anlar yaşattı.. Yapılan ikramlar ve gösteriler sonrası kapanış şenliği sona ererken Ümraniye Müftüsü Abdülkerim Çelik “Camimizde yaz kış tüm öğrenci kategorilerine göre ayrı ayrı eğitim verilmeye devam edilmektedir, tüm gençlerimize kapımız her zaman açıktır” ifadelerini kullandı..

 

 

 

Exit mobile version