Ünlü komedyen Ata Demirer, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Bozcaada’da oyunu kullandı

Ünlü Komedyen Ata Demirer, Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesi Halk Eğitim Salonu'nda 1004 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Ünlü komedyen Ata Demirer, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Bozcaada’da oyunu kullandı

ÜNLÜ KOMEDYEN ATA DEMİRER, CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN BOZCAADA'DA OYUNU KULLANDI
ÜNLÜ KOMEDYEN ATA DEMİRER, CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN BOZCAADA’DA OYUNU KULLANDI

Ünlü Komedyen Ata Demirer, Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesi Halk Eğitim Salonu’nda 1004 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Ünlü Komedyen Ata Demirer, Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesi Halk Eğitim Salonu’nda 1004 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Çanakkale’de Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oy verme işlemleri devam ediyor. Çanakkale il geneli saat 17.00’ye kadar 1591 sandıkta, 436 bin 13 seçmen oy kullanma işlemi devam edecek.

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesinde de 8 sandıkta 2 bin 691 seçmen oy kullanıyor. Ünlü Komedyen Ata Demirer, Bozcaada ilçesi Halk Eğitim Salonu’nda Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için 1004 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Ali Ata Demirer, 6 Temmuz 1972 tarihinde Bursa, Türkiye’de doğmuştur. Oyuncu, komedyen ve müzisyen olarak tanınmaktadır. Arnavut kökenli bir baba ve Ahıska Türkü bir annenin çocuğu olan Ali Ata Demirer’in altı yaş küçük bir kardeşi vardır. Müzik yeteneğini küçük yaşta keşfeden Demirer, Bursa Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü’ne girmiştir.

Müzikal kariyerine devam ederken bar komedyenliği yapmaya başlayan Demirer, Grup Vitamin üyesi Gökhan Semiz ile olan arkadaşlığı sayesinde stand-up gösterilerine adım atmıştır. 1992 yılında Grup Vitamin’in “İsmail” adlı şarkısının klibinde yer almış ve 1994 yılında aynı grubun “Turkish Kovboylar” şarkısında uzun hava bölümünü seslendirmiştir.

Tiyatro alanında da faaliyet gösteren Ali Ata Demirer, E.Ş.E.K Tiyatro Grubu’nun kurucusu Uğur Uludağ ile tanışmasıyla profesyonel stand-up gösterisine başlamıştır. “Komik Para” adlı oyunda rol aldıktan sonra kendi kurduğu “Ege Kumpanya” adlı gösteri orkestrası ile birçok sahnede performans sergilemiştir. 1998 yılında “Tek Kişilik Dev Kadro” adlı oyunu ile Leman Kültür’de sahne almış ve bu oyunu 1000’in üzerinde sahnede kapalı gişe oynamıştır. “Korsan TV” adlı televizyon programı ile daha geniş kitlelere ulaşmış ve “Avrupa Yakası” dizisinde canlandırdığı “Volkan” karakteriyle geniş bir tanınırlık elde etmiştir.

Sinema alanında da aktif olan Ali Ata Demirer, “Eyyvah Eyvah” serisi ile büyük bir çıkış yapmıştır. 2010 yılında başrolünde yer aldığı “Eyyvah Eyvah” filmi büyük ilgi görmüş ve devam filmi olan “Eyyvah Eyvah 2” ve “Eyyvah Eyvah 3” ile serüven devam etmiştir. Ayrıca “Berlin Kaplanı” adlı filmde başrol olarak yer almış ve bu filmde “Ayhan Kaplan” karakterini canlandırmıştır.

Ali Ata Demirer, müzik kariyerine de sahip olup bir müzik albümü ve bir teklisi bulunmaktadır. Özel hayatında ise “Müjgan” karakterini oynayan Özge Borak ile evlenmiş, ancak evliliklerini sonlandırmışlardır.

 

Exit mobile version