Ünlü Stratejist Ertan Özyiğit, Hint asıllı yeni Başbakan Sunak’ı iki ay öncesinden bilmişti!

Kayıt Dışı programı ile her hafta milyonları ekranlara kilitleyen ünlü Stratejist Ertan Özyiğit, İngiltere'nin yeni Başbakanı Hint asıllı Rishi Sunak olacağını Ağustos ayında söylemişti.

Ünlü Stratejist Ertan Özyiğit, Hint asıllı yeni Başbakan Sunak'ı iki ay öncesinden bilmişti!

İngiltere'nin yeni seçilen Hintli Başbakanı Dünya gündeminde yer almaya devam ediyor.  Tv100 ekranlarında “Kayıt Dışı” programı ile yıllardır reytingleri alt üst eden ünlü Stratejist Ertan Özyiğit, İngiltere için konuştukları gerçekleşti. Her hafta özel konukları ile Kayıt Dışı konuşmalar gerçekleştiren, Dünya'nın ve Türkiye'nin geleceğini farklı okumalar ile izleyicilerine aktaran Özyiğit, tam iki ay öncesinden İngiltere için gerçekleşecek senaryoyu anlatmıştı.

Özyiğit, benzer durumun ABD için de geçerli olabileceğini daha önceki yayınlarında ifade etmişti. ABD'de Biden sonrasında yerine geçecek ismin Hint asıllı Kamala Harris olduğuna pek çok programında dikkat çekmişti.

Yönetim ve İletişim Stratejisti, Araştırmacı yazar  Ertan Özyiğit, İngiltere'nin yeni başbakanı Hint asıllı Rishi Sunak'ı iki ay önce tahmin ederek söylemişti.

Özyiğit sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Hintli Başbakan vurgusu yaparak, “BEN DEMİŞTİM…
10 Ağustos 2022″
dedi.

Özyiğit paylaştığı videosunda, “Bugün Amerika Birleşik Devletlerinde, teknoloji şirketlerinin, yalnız teknoloji de değil ekonomi de dahil hemen hemen çoğunun başında Hintli var. Bugün Amerika Birleşik Devletlerinin Başkan Yardımcısı yine bir Hint kökenli. İngiltere'de bu yolu tercih etmeye çalışıyor. Çünkü, İngiltere'de Amerikalıların Hindistan'a yapmış oldukları operasyonu görerek İngiltere'de seçilecek olan bir Başbakan Hint asıllı olabilir” ifadeleriyle bugünü işaret etmişti.

Exit mobile version