Ünlülerden deprem yardımı! Hangi ünlü deprem için ne kadar bağış yardımı yaptı? Haluk Levent paylaştı

Kahramanmaraş’taki depremde 2 bin 921 kişi hayatını kaybederken ünlü isimler de yardım seferberliğinde. Haluk Levent’in başı çektiği yardım organizasyonlarında deprem felaketi için hangi ünlü ne kadar yardımda bulundu? İşte ünlülerin deprem bağışları…

Ünlülerin deprem bağışları! Hangi ünlü deprem için ne kadar bağış yaptı?

Ahbap Derneği’nin kurucusu olan Haluk Levent, sosyal medya hesabından ünlü isimlerin yaptıkları bağış miktarlarını paylaştı:

Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ oldu. 200 bin ₺ bağış yaptı. Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi.
Ardından Melih Demiral aradı. 1 milyon ₺ bağış yaptı.
Ve sevgili kardeşim Murat K. kardeşim 325.646 usd bağış yaptı.
Mert Hakan Yandaş aradı. 200 bin ₺
Efsane futbolculardan Hakan Balta ve eşi Derya Balta 300 bin ₺ bağış yaptı.
Ve Mustafa Ceceli 200 bin ₺
Hemen sonrasında
Emre Kılınç 150 bin ₺ bağış yaptı.
Ve
Papara 2 milyon 500 bin ₺ bağış yaptı

“Oyuncu Burak Deniz 150 bin TL ve sevgili akrabam Edis Görgülü ise 400 bin TL bağış yaptı” diyerek Tweet serisine devam eden şarkıcı; “Sevgili Burak Yılmaz 300 bin TL, sevgili Celil Nalçakan 100 bin TL, Aras Bulut İynemli 200 bin TL, İrem Derici 150 bin TL, Çağlar Söyüncü 50 bin euro ve Cengiz Ünder 50 bin euro bağışladı” ifadelerini kullandı.

Ünlülerden deprem yardımı! Hangi ünlü deprem için ne kadar bağış yardımı yaptı? Haluk Levent paylaştı

Kahramanmaraş depremi

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat saat 4.17’de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ve bölge genişliğinde, Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay da etkilendi. AFAD, depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu ve merkez üssünün Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olduğu açıklandı.

Exit mobile version