Valencia Athletic Bilbao maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Valencia Athletic Bilbao maçı canlı izleme linki

Valencia Athletic Bilbao maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Valencia Athletic Bilbao maçı canlı izleme linki. La Liga’da heyecan tün hızıyla devam ediyor. Bu akşam Valencia, Estadio de Mestalla Stadı’nda Athletic Bilbao ile karşı karşıya geliyor.

Valencia Athletic Bilbao maçı şifresiz canlı izle

İspanya La Liga’nın 21. haftasında Valencia ile Athletic Bilbao karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi tecrübeli hakem César Soto Grado ve yardımcıları yönetiyor. Valencia – Athletic Bilbao maçı S Sport ve S Sport Plus’ta naklen yayınlanıyor.

Öne çıkan detaylar

Athletic ile La Liga’da oynadığı son altı maçı kazanamayan Valencia (4B 2M), son galibiyetini Eylül 2019’da aldı (1-0).

Valencia’ya konuk olduğu son üç La Liga maçında da puan alan Athletic (1G 2B), daha önceki üç ziyaretinden puansız dönmüştü.

La Liga’daki son üç maçını gol atamadan kaybeden Valencia, en üst ligde bu şekilde dört karşılaşmalık mağlubiyet serisi yaşamadı.

Valencia Athletic Bilbao maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Valencia Athletic Bilbao maçı canlı izleme linki

Bu sezon öne geçtiği La Liga maçlarında Athletic’ten daha az puan kaybeden bir takım bulunmuyor (2; Barcelona, Real Sociedad, Real Valladolid & Villarreal ile eşit). Valencia ise bu şekilde en fazla puan bırakan takım konumunda (14).

Bu sezon La Liga’da 6+ gol atan oyuncular arasında Oihan Sancet’ten (%23) daha yüksek gole çevirme oranına sahip iki oyuncu bulunuyor: Alexander Sorloth (%24) ve Pere Milla (%25).

Valencia Athletic Bilbao maçı iddaa oranları

Valencia: 2.71

Athletic Bilbao: 2.10

Beraberlik: 2.79

Exit mobile version