Vali Mustafa Masatlı kimdir ve nereli?

Vali Mustafa Masatlı kimdir ve nereli?

Mustafa Masatlı kimdir? Mustafa Masatlı, 26 Kasım 1969 tarihinde Sungurlu’da doğan bir devlet görevlisidir. İlk, Orta ve Lise eğitimini Ankara ve Sungurlu’da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrıca Cumhuriyet Üniversitesi’nde Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yapmıştır. 1994 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır ve çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ardahan Valisi olarak da görev yapmış olan Masatlı, 2020 yılında Amasya Valisi olarak atandı. İngilizceyi iyi derecede bilmektedir.

Mustafa Masatlı kimdir?

Mustafa Masatlı’nın kişisel ve profesyonel yaşamına dair ayrıntılı bilgiler bulunmaktadır. Sungurlu doğumlu olan Masatlı, eğitim hayatını başarıyla tamamlamış ve Mülki İdare Mesleği alanında önemli görevler üstlenmiştir.

Kendisi uzun yıllar Kaymakamlık ve Valilik görevlerinde bulunmuş ve bu süre zarfında farklı il ve ilçelerde hizmet vermiştir. Mustafa Masatlı’nın Amasya Valiliği görevine atanması, kamuoyunda da dikkat çekmiştir. İyi derecede İngilizce bilen Masatlı’nın, tecrübeli bir yönetici olduğu ve kamu hizmetine katkı sağladığı bilinmektedir.

Exit mobile version