Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında! Ahmet Eyüp Türkaslan’dan haber alınamıyor!

Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında! Ahmet Eyüp Türkaslan’dan haber alınamıyor! Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizde yıkıma neden olurken, 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında kaldı. 28 yaşındaki eldiveni arama çalışmalarının sürdüğü, eşinin ise enkazdan sağ çıkarıldığı belirtildi.

Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında haber alınamıyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem Kilis, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da da yıkıma neden oldu. Birçok vatandaş enkaz altında kalırken, Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’dan da kötü haber geldi. Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, enkaz altında kaldı. 28 yaşındaki kaleciyi kurtarma çalışmalarının devam ettiği, eşinin ise enkazdan sağ çıkarıldığı belirtildi.

Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında! Ahmet Eyüp Türkaslan'dan haber alınamıyor!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremden sonra Malatya’da enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın vefat ettiği ileri sürüldü ancak kulüp başkanı Hacı Ahmet Yaman bu iddiaları yalanladı.

Hacı Ahmet Yaman “Ahmet Eyüp Türkaslan’ın öldüğüne dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Kurtarma çalışmaları sürerken yeni bir deprem daha oldu. Bu yüzden ekipler geri çekildi. İnşallah iyi haberlerini alacağız.” diye konuştu.

Exit mobile version